Inspiration

  Inspiration för soffor

  Luta dig tillbaka och sitt bekvämt i våra inbjudande soffor anpassade för offentlig miljö. Modulsoffor med obegränsade kombinationsmöjligheter att förändra form och funktion. Olika sitthöjder, rygghöjder och bredder finns att tillgå.

   

  Inspiration för stolar
  Den tidlösa designen gör att stolarna går att använda i alla tänkbara miljöer, såsom skolor, kyrkor, hotell och barerGenom olika kombinationer av färg och material kan stolarna göras personliga, från klassiska till färgstarka designmöbler.
   
   
   
   
  Inspiration för fåtöljer
  Inbjudande sköna fåtöljer med maximal komfort och med tydligt grafiska siluetter, anpassade för offentliga miljöer. Möjlighet att kombinera en mängd olika färger och mönster, för att sätta en unik prägel på miljön. Fåtöljerna är tänkta att inbjuda till avkopplande pauser eller möten under mer informella former. 
  Passar bra i pausytor på kontor, loungemiljöer, fikarum och på caféer.
   
   
   
   
  Inspiration för bord
  Intressanta konstruktioner och innovativa detaljer gör användningsområdena breda då borden passar i alla olika sammanhang och miljöer. Utöver vårt breda standardsortiment, erbjuder vi skivor och stativ i olika storlekar och material, med bibehållen stabilitet. 
   
   
   
   
   
  Inspiration för barstolar
  Formsäkra, arkitektoniska och ytterst funktionella barpallar. Tidlös design som passar i många olika miljöer.
   
  Inspiration puffar / pallar

  Sittpuffarna är perfekta för loungemiljön, väntrummet eller arbetsmiljön som kräver flexibel möblering. 

  Inspiration för ljudabsorbenter/desinpaneler
  Ljudabsorbenter hjälper dig att skapa en väl fungerande och estetiskt tilltalande arbetsmiljö. De bidrar till att sänka stressnivån, öka trivseln, produktiviteten och effektiviteten genom att minimera störande ljud. Samtidigt ger de utrymme för innovation och kreativitet.